Uw elektricien in Geldrop – Uw elektra specialist

Eenvoudig elektra laten aanleggen door uw elektricien in Geldrop

Als u gaat verhuizen of uw huidige woning gaat verbouwen ontkomt u niet aan de aanleg van nieuwe elektra in huis. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra en zorgen dat dit veilig gebeurt. Met ruim 10 jaar ervaring weten onze elektriciens waar ze het over hebben en kunnen u zowel helpen bij de installatie als het inspecteren van elektrische installaties. Denk aan het plaatsen en vervangen van stopcontacten, groepenkasten, laadpalen en lampen. Ook zijn wij door de Technische Unie gecertificeerd voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Hiermee verbetert u het energielabel van uw woning en maakt u deze duurzamer. Daarnaast verlagen zonnepanelen uw energiekosten. En wilt u meer comfort in huis creëren? Dan is huisautomatisering iets voor u! Hiermee kunt u bijvoorbeeld alle verlichting bedienen met één knop en de intensiteit van verlichting bepalen met uw telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van Klerks Elektrotechniek?

  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.
  • De klant staat centraal. Het allerbelangrijkste in onze ogen is dat iedere klant meer dan tevreden is met het eindresultaat.
  • Erkend installatiebedrijf. Wij zijn erkend door de onafhankelijke stichting InstallQ. Zo weet u zeker dat wij vakbekwaam zijn en over de juiste kennis en kunde beschikken.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen kunt u ons altijd direct bereiken.

Met spoed een elektricien in Geldrop nodig?

Heeft u een erkende elektricien nodig voor een spoedgeval? Neem dan contact met ons op en wij verhelpen de storing in uw woning. Noodgevallen waar u ons onder andere voor kunt bereiken zijn kortsluiting, niet-werkende groepenkasten, problemen met de aardlekschakelaar of een plotselinge stroomuitval. Een storing is natuurlijk vervelend en kan ook gevaarlijk zijn. Het vervangen van een stop is iets wat u goed zelf kan doen, maar voor complexe en grotere storingen is het verstandig de hulp in te schakelen van een specialist. Daarom kunt u bij ons snel terecht voor onze storingsdienst bij elektraproblemen. Wij zorgen voor een veilige en passende oplossing op maat. Daarnaast stellen we een advies op hoe

technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kan het aanleggen van extra bekabeling of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast een slimme oplossing zijn. Dus heeft u met spoed een elektricien in Geldrop nodig? Neem dan snel contact met ons op!