Uw elektricien in Sint-Oedenrode – Erkend installatiebedrijf

Elektrotechnische hulp nodig? Wij zijn uw elektricien in Sint-Oedenrode

Klerks Elektrotechniek is de installateur voor alle elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw leefomgeving. Wij hebben de erkenning elektrotechnisch installateur van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dit geeft u zekerheid over de kwaliteit van het aanleggen, vervangen en onderhouden van installaties. We zijn bekend met de wet- en regelgevingen in ons vakgebied en weten deze veilig toe te passen in de praktijk. We helpen u graag met het plaatsen en vervangen van stopcontacten, groepenkasten, slimme schakelingen, laadpalen en verlichting. Deze service leveren we in zowel bestaande als nieuwe woningen. Ook zijn wij door de Technische Unie gecertificeerd voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Hiermee verbetert u het energielabel van uw woning en maakt u deze duurzamer. Daarnaast verlagen zonnepanelen uw energiekosten.

Wat maakt Klerks Elektrotechniek onderscheidend?

  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen in Sint-Oedenrode kunt u ons altijd direct bereiken.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hanteren vaste eenheidsprijzen zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.
  • Verhoging van comfort in en om huis. Ons doel is zo veel mogelijk comfort in en rondom uw leefomgeving te realiseren.

Met spoed een elektricien in Sint-Oedenrode nodig?

Heeft u een erkende elektricien nodig voor een spoedgeval? Neem dan contact met ons op en wij verhelpen de storing in uw woning. Noodgevallen waar u ons onder andere voor kunt bereiken zijn kortsluiting, niet-werkende groepenkasten, problemen met de aardlekschakelaar of een plotselinge stroomuitval. Een storing is natuurlijk vervelend en kan ook gevaarlijk zijn. Het vervangen van een stop is iets wat u goed zelf kan doen, maar voor complexe en grotere storingen is het verstandig de hulp in te schakelen van een specialist. Daarom kunt u bij ons snel terecht voor onze storingsdienst bij elektraproblemen. Wij zorgen voor een veilige en passende oplossing op maat. Daarnaast stellen we een advies op hoe

technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kan het aanleggen van extra bekabeling of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast een slimme oplossing zijn. Dus heeft u met spoed een elektricien in Sint-Oedenrode nodig? Neem dan snel contact met ons op!