Uw elektricien in Valkenswaard – Vakbekwame installatie

Eenvoudig elektra laten aanleggen door uw elektricien in Valkenswaard

Of het nu gaat om één stopcontact, een complete technische renovatie van een woning of het installeren van huisautomatisering: bij Klerks Elektrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en voeren voor iedereen elektrotechnische installatie werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van zonnepanelen om uw huis duurzamer te maken of oplaadpalen aan huis voor uw elektrische auto. Onze elektriciens hebben ruim 10 jaar ervaring en kennen dus alle kneepjes van het vak. We leggen alle elektra dus op een efficiënte en veilige wijze aan, waardoor u er het snelst het meeste plezier aan beleeft. Hierbij houden we altijd het doel voor ogen dat we u direct aan een comfortabele leefomgeving helpen. En we leveren onze service natuurlijk tegen betaalbare prijzen die we vooraf kunnen communiceren.

Waarom kiezen voor Klerks Elektrotechniek?

  • Erkend installatiebedrijf. Wij zijn erkend door de onafhankelijke stichting InstallQ. Zo weet u zeker dat wij vakbekwaam zijn en over de juiste kennis en kunde beschikken.
  • De juiste vakkennis en plezier. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in Valkenswaard en omgeving en zetten deze met veel plezier in om u te helpen.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen kunt u ons altijd direct bereiken.
  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.

Met spoed een elektricien in Valkenswaard nodig?

Heeft u een erkende elektricien nodig voor een spoedgeval? Neem dan contact met ons op en wij verhelpen de storing in uw woning. Noodgevallen waar u ons onder andere voor kunt bereiken zijn kortsluiting, niet-werkende groepenkasten, problemen met de aardlekschakelaar of een plotselinge stroomuitval. Een storing is natuurlijk vervelend en kan ook gevaarlijk zijn. Het vervangen van een stop is iets wat u goed zelf kan doen, maar voor complexe en grotere storingen is het verstandig de hulp in te schakelen van een specialist. Daarom kunt u bij ons snel terecht voor onze storingsdienst bij elektraproblemen. Wij zorgen voor een veilige en passende oplossing op maat. Daarnaast stellen we een advies op hoe

technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kan het aanleggen van extra bekabeling of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast een slimme oplossing zijn. Dus heeft u met spoed een elektricien in Valkenswaard nodig? Neem dan snel contact met ons op!