Leveren en plaatsen van laadpalen

Rijdt u elektrisch? Dan moet u uw auto uiteraard opladen. Tegenwoordig kunt u dit op verschillende plekken door heel Nederland doen, maar het is ook een fijn idee om er thuis één te hebben staan. Waarom? De accu van de auto zal het volst laden op de momenten dat de auto langer stil staat. U kunt uw auto ’s avonds aan de stekker hangen, zodat u de volgende dag met een volle accu op pad kunt. Ook voor het leveren en plaatsen van oplaadpalen aan huis bent u bij Klerks Elektrotechniek aan het juiste adres!

Voordelen van een oplaadpaal aan huis

Wanneer u thuis een laadpaal laat plaatsen, bent u dus minder afhankelijk van de openbare oplaadlocaties in Nederland. U hoeft nooit te wachten tot er eentje vrij is, maar hebt er 24/7 een beschikbaar bij u thuis. Ook goed om te weten: voor de aanschaf van een laadpaal aan huis heeft u geen vergunning nodig! Bovendien kunnen anderen geen gebruik maken van uw stroom, aangezien u een persoonlijke laadpas krijgt.

Meer informatie

De laadpalen die wij leveren en plaatsen zijn gekeurd en getest door de bekende automerken en onafhankelijke instanties. Ze zijn SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen. De slimme oplaadpalen zijn er uiteraard in verschillende laadvermogens en functionaliteiten. Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u een laadpaal aanvragen of graag meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!