Uw elektricien in Nuenen – Snelle en vakkundige service

Hulp nodig bij elektra aanleggen? Wij zijn uw elektricien in Nuenen

Als u gaat verhuizen of uw huidige woning gaat verbouwen ontkomt u niet aan de aanleg van nieuwe elektra in huis. Bij de installatie van elektra zijn belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo dient de installatie goed verdeeld te worden over de groepen om overbelasting te voorkomen. De installatie dient ook met de goede materialen gemaakt te worden om het volgens de norm veilig te kunnen gebruiken. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra en zorgen dat dit veilig gebeurt. Met ruim 10 jaar ervaring weten onze elektriciens waar ze het over hebben en kunnen u zowel helpen bij de installatie als het inspecteren van elektrische installaties. Denk aan het plaatsen en vervangen van stopcontacten, groepenkasten, huisautomatisering, laadpalen en lampen. Ook controleren wij elektriciteitskabels op slijtage en lopen we de meterkast na op mogelijke defecten.

Waarom kiezen voor Klerks Elektrotechniek?

  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.
  • Uitstekende service. We maken de service graag zo uitgebreid mogelijk. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om elektrotechnische werkzaamheden.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen in Nuenen kunt u ons altijd direct bereiken.
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hanteren vaste eenheidsprijzen zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

Elektra problemen in uw woning? Maak gebruik van de storingsdienst van uw elektricien in Nuenen!

Ook voor het oplossen van storingen en kortsluitingen kunt u ons altijd bereiken. We snappen dat een storing aan het elektriciteitsnetwerk in uw woning vervelend is. Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Wij raden u namelijk af om zelf zonder de benodigde kennis te gaan sleutelen aan technische installaties. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom zijn wij eenvoudig te bereiken en reageren we snel, zodat storingen snel en veilig opgelost kunnen worden. Daarnaast denken we ook graag mee hoe technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. We leveren een passend advies, zoals het verleggen van bedrading of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast. Dus heeft u een elektricien in Nuenen nodig? Dan weet u ons te vinden!