Uw elektricien in Helmond – Altijd beschikbaar!

Eenvoudig elektra laten aanleggen door uw elektricien in Helmond

Of het nu gaat om één stopcontact, een complete technische renovatie van een woning of het installeren van huisautomatisering: bij Klerks Elektrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en voeren voor iedereen elektrotechnische installatie werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van zonnepanelen om uw huis duurzamer te maken of oplaadpalen aan huis voor uw elektrische auto. Onze elektriciens hebben ruim 10 jaar ervaring en kennen dus alle kneepjes van het vak. We leggen alle elektra dus op een efficiënte en veilige wijze aan, waardoor u er het snelst het meeste plezier aan beleeft. Hierbij houden we altijd het doel voor ogen dat we u direct aan een comfortabele leefomgeving helpen. En we leveren onze service natuurlijk tegen betaalbare prijzen die we vooraf kunnen communiceren.

Waarom kiezen voor Klerks Elektrotechniek?

  • De juiste vakkennis en plezier. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in Helmond en omgeving en zetten deze met veel plezier in om u te helpen.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen kunt u ons altijd direct bereiken.
  • Uitstekende service. We maken de service graag zo uitgebreid mogelijk. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om elektrotechnische werkzaamheden.
  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.

Storing of kortsluiting in uw woning? Schakel uw elektricien in Helmond in!

Ook voor het oplossen van storingen en kortsluitingen kunt u ons altijd bereiken. We snappen dat een storing aan het elektriciteitsnetwerk in uw woning vervelend is. Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Wij raden u namelijk af om zelf zonder de benodigde kennis te gaan sleutelen aan technische installaties. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom zijn wij eenvoudig te bereiken en reageren we snel, zodat storingen snel en veilig opgelost kunnen worden. Daarnaast denken we ook graag mee hoe technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. We leveren een passend advies, zoals het verleggen van bedrading of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast. Dus heeft u een elektricien in Helmond nodig? Dan weet u ons te vinden!