Uw elektricien in Veldhoven – Voor al uw elektra!

Hulp nodig bij elektra aanleggen? Wij zijn uw elektricien in Veldhoven

Als u gaat verhuizen of uw huidige woning gaat verbouwen ontkomt u niet aan de aanleg van nieuwe elektra in huis. Bij de installatie van elektra zijn belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo dient de installatie goed verdeeld te worden over de groepen om overbelasting te voorkomen. De installatie dient ook met de goede materialen gemaakt te worden om het volgens de norm veilig te kunnen gebruiken. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra en zorgen dat dit veilig gebeurt. Met ruim 10 jaar ervaring weten onze elektriciens waar ze het over hebben en kunnen u zowel helpen bij de installatie als het inspecteren van elektrische installaties. Denk aan het plaatsen en vervangen van stopcontacten, groepenkasten, huisautomatisering, laadpalen en lampen. Ook controleren wij elektriciteitskabels op slijtage en lopen we de meterkast na op mogelijke defecten.

Wat zijn de voordelen van Klerks Elektrotechniek?

  • Ruim 10 jaar ervaring. Ons vakmanschap gecombineerd met het nauwlettend in de gaten houden van de vernieuwingen in de techniekbranche zorgen voor een passende oplossing in iedere situatie.
  • Persoonlijke service. De klant staat bij ons centraal en we denken graag na over de best passende oplossing in voor uw woning in Veldhoven.
  •  No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.
  • 24/7 bereikbaar. Bij storingen of dringende vragen kunt u ons altijd direct bereiken.

Elektra problemen in uw woning? Maak gebruik van de storingsdienst van uw elektricien in Veldhoven!

Een kortsluiting in huis kan naast vervelend ook heel gevaarlijk zijn. Het kan bijvoorbeeld een brand in uw woning veroorzaken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de oorzaak van een kortsluiting te achterhalen. Onze elektriciens kunnen u helpen deze oorzaak te vinden. Storingen treden op door slechte verbindingen en het verkeerd gebruiken of verwerken van materialen. Voor het oplossen van storingen en kortsluitingen kunt u ons altijd bereiken. We reageren snel, zodat storingen snel en veilig opgelost kunnen worden. Bovendien stellen we ook een advies op hoe technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kan het aanleggen van extra bekabeling of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast een slimme oplossing zijn. Dus heeft u een elektricien in Veldhoven nodig? Mail of bel ons!