Uw elektricien in Waalre – Snelle en kwalitatieve service

Zoekt u een elektricien in Waalre? Wij zijn u graag van dienst!

Klerks Elektrotechniek is de installateur voor alle elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw leefomgeving. Wij hebben de erkenning elektrotechnisch installateur van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dit geeft u zekerheid over de kwaliteit van het aanleggen, vervangen en onderhouden van installaties. We zijn bekend met de wet- en regelgevingen in ons vakgebied en weten deze veilig toe te passen in de praktijk. Of het nu gaat om één stopcontact, een complete technische renovatie van een woning of het plaatsen van slimme schakelingen: als u op zoek bent naar een elektricien in Waalre dan bent u bij Klerks Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en voeren voor iedereen elektrotechnische installatie werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van zonnepanelen om uw huis duurzamer te maken of oplaadpalen aan huis voor uw elektrische auto.

Wat maakt Klerks Elektrotechniek onderscheidend?

  • Persoonlijke service. De klant staat bij ons centraal en we denken graag na over de best passende oplossing in uw situatie.
  • No-cure, no-pay. U betaalt pas wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd.
  • Ruim 10 jaar ervaring. Ons vakmanschap gecombineerd met het nauwlettend in de gaten houden van de vernieuwingen in de techniekbranche zorgen voor een passende oplossing in iedere situatie.
  • Verhoging van comfort in en om huis. Ons doel is zo veel mogelijk comfort te realiseren in en rondom uw leefomgeving in Waalre.

Elektra problemen in uw woning? Maak gebruik van de storingsdienst van uw elektricien in Waalre!

Een kortsluiting in huis kan naast vervelend ook heel gevaarlijk zijn. Het kan bijvoorbeeld een brand in uw woning veroorzaken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de oorzaak van een kortsluiting te achterhalen. Onze elektriciens kunnen u helpen deze oorzaak te vinden. Storingen treden op door slechte verbindingen en verkeerd gebruiken of verwerken van materialen. Voor het oplossen van storingen en kortsluitingen kunt u ons altijd bereiken. We reageren snel, zodat storingen snel en veilig opgelost kunnen worden. Bovendien stellen we ook een advies op hoe technische problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kan het aanleggen van extra bekabeling of het toevoegen van extra groepen in uw groepenkast een slimme oplossing zijn. Dus heeft u een elektricien in Waalre nodig? Mail of bel ons!