Storing melden

Meld hier direct uw storing: 040 – 785 15 96 of info@klerks-elektrotechniek.nl

Storing aan uw groepenkast

Heeft u in bepaalde delen van uw woning geen stroom meer? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een storing in uw groepenkast. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk overal in huis weer stroom hebben, dus is het noodzaak om de storing spoedig te verhelpen. In sommige gevallen kunt u dit zelf oplossen, maar in soms is het beter om een elektricien in te schakelen. Het kan namelijk zo zijn dat u te maken heeft met een storing in de elektrische installatie zelf. Wanneer u zelf het probleem niet kunt achterhalen, dan adviseren wij u om een elektricien in te schakelen. Wij staan voor u klaar!

Domotica problemen

Dacht u met één druk op de knop alles omtrent elektronica te kunnen regelen in uw woning, maar gebeurt er niets? Of kunt u uw domotica wel binnenshuis regelen, maar ondervindt u problemen wanneer u buitenshuis dingen wilt regelen? Welk probleem zich ook voordoet, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij ontzorgen u graag en helpen het probleem te achterhalen en op te lossen.

Uw storing melden

De elektriciens van Klerks Elektrotechniek staan voor u klaar om alle elektrotechnische problemen aan te pakken. Stuur een mail met daarin uw probleem of bel ons. Wij komen graag bij u langs of geven u telefonisch advies.