Dé elektricien van Eindhoven

Klerks elektrotechniek is een kleinschalig bedrijf voor alle elektrische werkzaamheden in en rondom je huis.

Met reeds 10 jaar ervaring in elektrotechniek houden we alle vernieuwingen in de techniekbranche nauwlettend in de gaten. Dit zorgt ervoor dat de focus – die ligt op het aanbrengen van meer comfort in jouw directe leefomgeving – eenvoudig en met kwaliteit kan worden uitgevoerd. De klant staat centraal bij Klerks elektrotechniek en het allerbelangrijkste is dan ook dat iedere klant meer dan tevreden is met het eindresultaat.

Wat biedt Klerks elektrotechniek?

Je woning uitbreiden of renoveren is niet iets dat je zomaar doet. Met vakmanschap en plezier voeren wij de installatiewerkzaamheden graag voor uw uit. Maar daar houdt het niet op. We ontwerpen , installeren en programmeren ook domotica-installaties voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen.

Wilt u meer informatie over onze service, neem dan contact met ons op of kijk op de pagina Service onderaan de website

Doelstellingen
Nu vraag je je misschien af wat Klerks elektrotechniek onderscheidend maakt? Er zijn een aantal pijlers die we erg belangrijk vinden:

Omdat de betrouwbaarheid essentieel is werken we met een no cure no payservice. Dat betekent dat er pas betaald hoeft te worden wanneer de service naar tevredenheid en/of afspraak is uitgevoerd. Met een flexibele houding proberen we zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant. Omdat de klant centraal staat maken we de service zo uitgebreid mogelijk. Een comfortabele leefomgeving zorgt voor een fijn (t)huis en dat is wat veel mensen willen. Met vakmanschap en plezier creëren we graag meer comfort in en rondom uw leefomgeving!