Domotica installatie Eindhoven

Wist u dat u alle elektronica in en rondom uw woning eenvoudig met uw smartphone kunt bedienen? Door het plaatsen van domotica kunt u uiteindelijk met één druk op de knop bijvoorbeeld alle thermostaten lager zetten of heel eenvoudig het licht in een ruimte regelen. Door domotica toe te passen, zorgt u voor meer comfort in uw leefomgeving. Of u nu in de woonkamer zit of buiten op uw terras, via uw smartphone of tablet kunt u alles eenvoudig inzien en regelen. Ook wanneer u niet thuis bent!

Domotica: opties en mogelijkheden

De focus van Klerks Elektrotechniek ligt op domotica dat kan worden toegepast in zowel bestaande installaties als in nieuwbouw. Onze specialisten volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor altijd up-to-date van de nieuwste domotica technieken en software toepassingen. Wij vinden het erg belangrijk dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom bieden wij uitgebreide opties aan die eenvoudig en zonder al te grote aanpassingen geïntegreerd kunnen worden in bestaande installaties. Voorbeelden van uitgebreide opties zijn:

  • Dimmen van alle soorten lichtbronnen in huis
  • Schakelingen die zijn geautomatiseerd op tijd, donker en licht
  • Schakelingen die o.a. via uw tablet of smartphone te bedienen zijn

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u interesse in het laten integreren van domotica in uw woning of wilt u uw huidige domotica uitbreiden? Of wellicht wilt u graag eerst meer informatie voordat u een besluit neemt over huisautomatisering? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren en helpen u graag. Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@klerks-elektrotechniek.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 040 – 785 1596.